25.06

Гольфісти України завоювали нагороди Регіонального фіналу MercedesTrophy 2019

Представники збірної України Віктор Ржоткевич та Олег Гребельник отримали нагороди Регіонального фіналу ювілейного, 30-го турніру з гольфу MercedesTrophy 2019.

MercedesTrophy - це серія аматорських турнірів, які проходять по всьому світу для власників автомобілів Mercedes-Benz. Щороку турнір збирає близько 60 000 гравців з більш ніж 60 країн. В Україні генеральне представництво Daimler AG - компанія «АвтоКапітал» перший турнір MercedesTrophy організувала у 2013 році.

У теперішньому році участь в турнірі приймало понад 50 спортсменів з країн Центральної та Східної Європи, а також з Африки. Оскільки 2019 рік - ювілейний для турніру, гольфістам, які вигравали раніше, також дозволили представляти свої країни.

В цьому році Регіональний фінал відбувся 22 червня в Lighthouse Golf & Spa Resort (Балчик, Болгарія). Для збірної України це четвертий рік поспіль, коли наші гольфісти займають призові місця на регіональному фіналі - Віктор Ржоткевич і Олег Гребельник отримали нагороди в своїх гандікап-групах.

Учасники та гості турніру в Болгарії могли не тільки насолодитися грою та відпочити, а й познайомитися з 4-дверним купе AMG GT 63 S 4MATIC +. Цей автомобіль розганяється від 0 до 100 км/год всього за 3,2 секунди, а завдяки додатковому режиму руху RACE і режиму Drift Mode, він готовий до екстремальних спортивних маневрів.

Електронне блокування диференціалу задньої осі гарантує найкраще прискорення на виході з віражів, особливо при агресивному стилі водіння. Екстер'єр автомобіля виділяє характерна передня частина в стилі Jet-Wing з декоративним елементом, що з першого погляду дає зрозуміти: перед Вами саме Mercedes-AMG GT 4-door Coupé.

Більш детально про Mercedes-Benz в Україні можна дізнатися на офіційному сайті www.mercedes-benz.ua